Luo omia sisustustauluja

Sisustajan ei aina tarvitse lähteä kiertämään kaikki mahdollisia sisustusliikkeitä löytääkseen hienoja sisustustuotteita, joita voi ripustaa oman kodin seinille. Monien hienojen sisustuselementtien tekeminen itse onnistuu helposti ja kätevästi. Sisustustaulujen tekeminen on myös todella helppoa ja se ei vaadi paljoakaan osaamista tai kädentaitoja. Kerromme seuraavassa, miten luot omaan kotiisi näyttävät sisustustaulut muutamilla helpoilla vaiheilla.

Taulujen tekeminen alkaa ostamalla valmiita kiilakehyksiä Kiilakehykset on helppo koota yhteen ja niistä saa kestävän kehyksen, jonka päälle voi pingottaa kangasta. Kiilakehyksen päälle voit helposti valita itsellesi haluamasi kankaan, joka sopii sisustukseen. Yhdistelemällä erikokoisia kiilakehyksiä voi tehdä hiema erimuotoisia tauluja, jotka ovat jo itsessään taideteoksia.

Kiilakehysten sijaan voi valita valmiita kanvastauluja. Kanvastauluja saa ostettua valmiiksi pingotettuina kankaalla. Tyhjälle kankaalle voi luoda oman sisustustaideteoksen nopeasti monella eri tavalla. Maalia voi roiskia kankaalle, töpötellä sienellä tai painella kämmenellä. Sisustustauluissa saa olla hyvin luova ja pääasia on yleensä väreissä, jotta ne sopisivat mahdollisimman hyvin sisustukseen.

Canvastauluja voi myös tilata valmiiksi tulostettuina omilla haluamillaan kuvilla ja se voi olla hauska vaihtoehto ikuistaa esimerkiksi oma perhepotretti konnon taululle. Tauluja voi myös tilata taiteilijoiden maalaamina eli saman perhepotretin saa myös taiteilija tekemänä. Tämä kuitenkin on hieman kalliimpaa huvia, joten sitä ei ehkä jokainen lähde toteuttamaan. Taulupohjille voi myös liimata valmiita kuvia ja lisätä päälle lasituksen, jonka jälkeen taulusta saa mainion kuvataideteoksen. Kuvateokset ovat suosittuja sisustuselementtejä ja ne luovat kodikasta tunnelmaa vaikka olohuoneen seinälle.

Jos tee se itse työt ei kiinnosta voi varata hotellin pääkaupunkiseudulta ja lähteä sisustusostoksille. Lentokenttähotelli on hyvä vaihtoehto ja siellä pääsee parhaille sisustuskaupoille nopeasti. Päätä siis itse oletko tee-se-itse taiteilija vai tyydytkö massa tuotettuun sisustukseen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.