Kirpputorit sisustajien paratiisit

Kodin sisustuksessa näkyy lehdissä ja medioissa erilaisia tämän päivän trendejä ja monesti mainostetaan sisustusliikkeiden valikoimaa ja vastaavia tarjouksia. Kirpputorit ovat kuitenkin edellee monen sisustus ammattilaisen paikkoja, josta löytyy ne aidot ja uniikit sisustustuotteet ja elementit, joita ei muualta löydä. Pienetkin kirpputorit voivat kätkeä oviensa sisälle sisustusaarteita, mitkä löytää vain jos lähtee liikkeelle tutkimaan kirpputoreja. Millaisia kirpputoreja pääkaupunkiseudulta löytyy? Katso seuraavasta tekstistä vinkit ja lähde tutkimaan.

Kirpputoreilla tulee helposti vietettyä aikaa ja se onkin välttämätöntä, jos aikoo löytää jotain kiinnostavaa. Tori reissua varten kannattaa varata majoitus ja tukikohta, josta voi helposti käydä tutustumassa kirpputoreihin.Hotelli Helsingin lentoasemalla on esimerkiksi hyvä tukikohta josta voi suunnata keräilymatkoja pääkaupunkiseudun kaikille kirpputoreille.

Ota ensimmäiseksi suunta Tuusulanväylää pitkin Hyrylään. Sieltä löytyy kolme hyvää kirpputoria, joista voi käydä etsimässä aarteita. Keskustan Murula ja Onnion Store ovat pienempiä mutta varsinkin Murulasta löytyy paljon sisustustuotteita. Hieman keskustasta etäällä Sahankulman alueella on Femmatori, joka on ehkä yksi parhaista pääkaupunkiseudun kirpputoreista. Siellä on laadukasta tavaraa ja sitä on reilusti, joten aikaa kuluu näiden kirpputorien kouluamisessa.

Vantaalta löytyy useita Pelastus Armeijan kirpputoreja, joissa on kattavat valikoimat tuotteita sekä myös vaatteita. Hinnat ovat kohdallaan ja tonkimalla löytää varmasti uniikkeja tuotteita. Kirpputoreja on Hakunilassa ja Myyrmäessä. Näillä alueilla on myös muita kirpputoreja, joihin voi samalla tutustua.

Helsingistä löytyy Fidan kirpputoreja, jotka ovat kooltaan todella suuria. Puotinharju ja Roba sekä Hakaniemi ja Sörnäinen ovat tutustumisen arvoisia aarreaittoja ja keskustan alueella on myös monia muita kirpputoreja kuten Emmaus, Hietalahden kirpputori, Siisti kirppis, Spinni ja Mankkaan Akseli. Näistä löytyy paljon mielenkiintoista tavaraa. Ota siis suunnaksi pääkaupunkiseutu ja tutustu kaikkiin kirpputoreihin vaikka viikonlopun aikana.