Terassin sisustaminen

Kesä ja lämmin ilma, se on monelle kaikkein ihaninta aikaa ja silloin haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Toisilla on takapiha ja terassi mutta lähes kaikilla on joku oma tila, parveke tai muu, jossa voi nauttia lämpimistä kesäpäivistä omassa rauhassa. Näiden mukavuutta voi helposti lisätä muutamilla sisustuselementeillä. Kerromme pääasialliset kohdat, jotka kannattaa laittaa kuntoon, jotta pääset nauttimaan omasta persoonallisesta tilastasi kesällä.

Kalusteet kuntoon

Jos olet tekemässä oleskelutilaa täysin tyhjästä, on sinne helppo hankkina mukavat uudet istuimet kalusteliikkeestä. Trendikkäitä sohvia ja aurinkovarjolla varustettuja pallo- tai korituoleja on saatavilla jokaisesta liikkeestä. Nykyajan materiaali on polyrottinki, joka kestää hyvin ulkona. Jos omistat jo kalusteet voit helposti parantaa niitä öljyämällä ja hankkimalla niihin erikseen saatavia pehmusteita. Kalusteet kannattaa päivittää heti keväällä, koska ne ovat haluttua tavaraa ja loppuvat liikkeistä nopeasti.

Takapihan viidakko

Yksi tämän hetken trendeistä on tuoda omalle pihalle erilaisia erikoisia pihakasveja. Saatavilla on banaanipuita, suuria aloe vera kasveja, palmuja ja muita eksoottisia kasveja. Näiden avulla luot mukavaa tunnelmaa takapihalle ja voit rakentaa suojaavan pesän itselle pienemmälle parvekkeelle. Kasveille on saatavilla hienoja punottuja astioita tai savisia ruukkuja, jotka luovat omaa tunnelmaa. Yhdistelemällä erilaisia elementtejä voit helposti tehdä itsellesi oman salaisen puutarhan.

Add Your Heading Text Here

Vaikka kesällä valoa riittää, ei se kestä kauaa ja omalle terassille kannattaa hankkia lisävaloja hämärtyviä iltoja varten. Led valot ovat edullisia vaihtoehtoja valaista kevyesti omaa terassia tai takapihaa. Erityisesti kiviin upotetut ledit ovat trendikkaitä ja sulautuvat hyvin muuhun terassin sisustukseen. Voit myös helposti rakentaa omia valaisimia lisäämällä erikseen ostettavia led valoja vaikka laudanpätkään tai liittämällä niitä erilaisiin astioihin.