Mistä ostaa kesäkalusteita

Kesän aikana jokainen haluaa nauttia lämpimistä ilmoista ulkona ja kalustaa oman pihansa uusilla ja toimivilla kalusteilla. Valinnanvaraa riittää ja kalusteita löytyy monista kaupoista ja myös rakennusliikkeistä. Olemme listanneet muutaman hyvän yrityksen, jonka valikoimista löytyy kalustetta ja vaihtoehtoja oman terassin tai takapihan kalustamiseen.

IKEA

Tämän kalustejätin valikoimista löytyy suuri määrä kalusteita, joilla tehdä pihasta tai terassista upean näköinen. Valikoimaa löytyy ulkokeittiöistä, puutarhakalusteista, pihan säilytysratkaisuihin. Samoin heidän sivuiltaan löytyy kattava kuvasto, jonka sivulta saat vinkkejä ja valmiita sisustusmalleja erilaisten ratkaisujen osalta. Valikoimasta löytyy halpoja ratkaisuja ja myös isompia ratkaisuja kalliimpaan makuun. Saatavuus kalusteille näkyy sivuilla.

ASKO

Suomalaisen kalustevalmistaja Askon mallistosta löytyy myös vuosittain vaihtuvaa mallistoa hieman trendikkäämpään makuun. Valikoima keskittyy kalusteisiin kuten sohvat, tuolit, pöydät ja matot. Löytyy valikoimasta myös hienoja katoksia, varjoja ja säilytyslaatikoita. Sivustoilla on myös ideaopas eri osa.alueille ja myös terassin sisustamiseen löytyy valmiita mallikokonaisuuksia. Hintaluokaltaan kalusteet ovat hieman kalliimpia mutta sivuilla on hyviä tarjouksia koko ajan saatavilla.

JYSK

Yksi edullisemman valikoiman omaava kauppa. Täältä löytyy myös hyvä valikoima puutarhan kalusteita ja ehkä kaikista eniten puutarhaan asennettavia lisätarvikkeita, kuten trampoliinit, teltat ja muut mukavuutta lisäävät tuotteet. Tuotevalikoimat kategorioittain eivät ole niin laajat kuin muissa mutta muutamia vaihtoehtoja ainakin löytyy. Täällä kannattaa käydä paikan päällä tutkimassa erilaisia tarvikkeita, mistä voi olla hyötyä.

Netrauta

Myös verkosta löytyy verkkokauppoja, joista voi ostaa kesäkalusteita. Netraudalla on mukavan laaja valikoima kalusteita puutarhaan melko hyvillä tarjouksilla. Huono puoli on tietenkin testaamis mahdollisuuden puuttuminen ja tilauksen jälkeen pitää odotella tuotteiden saapumista ennen kuin näkee oliko ostos kannattava. Valikoimasta löytyy kuitenkin tunnettuja merkkejä, joten niitä voi olla myös mahdollista testata jossain paikallisessa kalusteliikkeessä.