Erottuva ja uniikki tyyli seinäkoristeilla¨

Nykyisin huoneiden seinien sisustuksessa näkee usein käytettävän erilaisia pintamateriaaleja sekä vahvoja värisävyjä. Aina maalaus tai seinän pinnan muuttaminen ei tule kysymykseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö sisustusta voisi ehostaa ilman näitä toimenpiteitä. Perinteisemmät tavat sisustaa seiniä on lisäämällä erilaisia tauluja, peilejä tai muita koristeita ja ne ovat yhä hyvä tapa tuoda tunnelmaa huoneeseen. Lue muutamat helpot vinkit, mitä laittaa ja asentaa kotisi seinille.

Add Your Heading Text Here

Elämme valokuvauksen aikaa ja kuvien ottaminen on lähes kaikkien arkipäivää, kun kännyköillä voi hetkessä ottaa laadukkaita kuvia, mistä tahansa. Omista kuvista on helppo teettää netin monissa palveluissa pieniä tai suuria tauluja, joita on mukava ripustaa seinälle. Saatavilla on myös edullisesti uskomattoman hienoja maisematauluja luonnosta tai urbaanista kaupunkiympäristöistä. Suosittuja ovat myös maailman kartta julisteet ja kaupunkien asemakaavat. Tällaisilla vaihtoehdoilla on helppo sisustaa huone näyttäväksi galleriaksi.

Kierrätysmateriaali

Sisustusliikkeissä näkee usein monenlaisia koriste esineitä, jotka näyttävät kuin ne olisi löydetty maasta ja viety kauppaan roikkumaan. Tässä onkin hyvä idea ja monista vanhoista asioista voi saada hienon sisustuselementin omalle seinälle. Vanhoja ikkunakehyksiä on helposti saatavilla ja niistä saa mukavan valmiin kehyksen perheen kuville. Leikkaamalla siivun vanhasta kalaverkosta voit tehdä myös omille kuville hyvän ripustuspaikan seinälle, hyödyntämällä samalla vanhoja puisia pyykkipoikia. Taittelemalla rautalangasta erilaisia kuvioita ja maalaamalla sen esimerkiksi hopeamaalilla pystyt tekemään näyttäviä pöytä- tai seinäkoristeita.

Seinämatot tai lakanat

Jokainen on nähnyt upeita seinämattoja, jotka täyttävät suuren seinän lähes kokonaan. Näitä on edelleen saatavilla ja niiden lisäksi on myös tullut seinälakanat. Seinälakanoihin voidaan kuvien tapaan tulostaa, mitä vain kuvia ja niillä saa koristeltua suuria seinä aloja helposti ja näyttävästi.